هادی اسماعیل نژاد: ضمن سپاس از فرصتی که به همکاران ما در کاراته پرس (تنها پایگاه خبری رسمی کاراته ایران) دادید و تبریک به حضرتعالی بخاطر انتخاب شایسته شما به عنوان دبیر فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی که برای اولین بار است که یکی از اساتید برجسته و پیشکسوت هنرهای رزمی ایران و قهرمانان و روسای سبکهای رزمی تصدی چنین پست مهمی در مجلس را بر عهده گرفته است و با آرزوی توفیق روز افزون در این مسیر به عنوان اولین سوال بفرمایید برنامه های فراکسیون ورزش مجلس چیست و تا به امروز چه کارهایی شده و با حضور شما چه کارهایی انجام خواهد شد؟
- بنده تازه ابلاغ گرفته ام و با توجه به اینکه مجلس سال اول خود را می گذارند و فراکسیون ورزش هم چند ماهی بیشتر نیست که تشکیل شده است و با توجه به شرایط کرونا و تعطیلی مجموعههای ورزشی و اوضاع فدراسیونها یکسری برنامهها و جلساتی با حضور رئیس فراکسیون و مسؤلان وزارت ورزش و همچنین فدراسیونها داشته است.
با توجه به فعالیت چند ماهه فراکسیون ورزش و ضعیف بودن اخبار پیرامون این فراکسیون برای اطلاع بیشتر مخاطبین ما اعضاء فراکسیون را معرفی فرمایید؟
- آقای دکتر محمدمهدی فروردین رئیس فراکسیون ورزش است؛ آقای دکتر مسعود پزشکیان نائب رئیس فراکسیون ورزش؛ بنده هم به عنوان دبیر فراکسیون هستم؛ یک تعداد هم اعضاء فراکسیون هستند، همچنین این فراکسیون یکسری کمیتهها دارد که کمیتههای تخصصی مطابق با رشته هایی که در فدراسیونها فعالیت میکنند تشکیل شده است که رؤسای این کمیتهها و نمایندگان هستند و تعداد زیادی از نمایندگان هم عضو این فراکسیون هستند که فکر میکنم حدوداً ۱۶۰ الی ۱۷۰ نفر باشند.
این کمیتههای تخصصی روی موضوعات مختلفی که وجود دارد یا پیش میآید کار میکنند و تا رسیدن به نتیجه مطلوب آن موضوعات را پیگیری میکنند.
با توجه به شرایط کرونا و اینکه خیلی از باشگاهها و رشتههای ورزشی از این جهت متضرر شدهاند فراکسیون ورزش مجلس چه کمکی را در این زمینه میتواند انجام دهد؟
- یک پیشنهاداتی در فراکسیون مطرح است از جمله اینکه مربیگری بتواند به عنوان یک شغل محسوب شود... منتهی این یک پروسه دارد؛ ما باید این را پیگیری کنیم و جا بندازیم، که اگر به عنوان شغل محسوب شود برای رفع این ضررهایی که در این مدت متوجه مربیان و یا باشگاهداران شده است، یقیناً مطلوب خواهد بود. حالا پیگیر هستیم انشالله سعی میکنیم این کار را انجام دهیم.
سایت ما بیشتر به صورت تخصصی در زمینهی کاراته است و همانگونه که می دانید کاراته امسال در المپیک حضور دارد و شاید این اولین و آخرین حضورش در المپیک باشد با توجه به اینکه تاریخچه کاراته ایران نشان داده است که رشته ی مدال آوری است و قهرمانان ارزندهای در این رشته حضور دارند، آیا به صورت ویژهتر قصد حمایت و یا حضور در اردوهای تیم ملی کاراته ایران و بطور کل حمایت ویژه از رشتههای ورزشی المپیکی را دارید؟
- بله یقیناً جلساتی را با رئیس فدراسیون کاراته خواهیم داشت و تا آنجایی که امکان دارد حضور پیدا میکنیم و کمک خواهیم کرد؛ به هر حال فدراسیون کاراته با توجه به رشتههای متعددی که دارد میتواند مدالهای خوبی را در این المپیک و همچنین مسابقات بعدی قهرمانی جهان که wkf هر ساله برگزار میکند برای کشور عزیزمان به دست بیاورد، یقیناً هر کمکی که از دستمان بر بیاید ما انجام خواهیم داد.
از آنجا که خودتان از پیشکسوتان هنرهای رزمی و کیک بوکسینگ در ایران هستید فکر میکنید آیا میتوان رویکرد تک قطبی و تک صدایی بودن ورزش در ایران که بیشتر روی فوتبال متمرکز است و مسئولین هم متأسفانه به همان سمت هستند را تغییر داد و به سمت ورزشهای انفرادی مانند هنرهای رزمی و کاراته که پتانسیل مدال آوری بیشتری هم دارند سوق داد؟
- ببینید ما همانطور که شما میدانید رشتههای انفرادی ما بیشتر از رشتههای تیمی مثل فوتبال و رشتههای این چنینی مدال برای کشورمان به دست میآورند روی این حساب طرفداران زیادی هم دارد ولی متأسفانه کمتر به این موضوع توجه میشود ما سعی خواهیم کرد که بیشتر به این رشتهها توجه شود و پیگیر کارشان باشیم و انشالله با این جمعیت زیادی که دارند هم از جهت ورزش همگانی و هم از جهت ورزش حرفهای گسترش پیدا بکند.
خیلی سپاسگزاریم از فرصتی که برای ما ایجاد کردید. انشالله بتوانیم بیشتر خدمت شما باشیم و خبرهای خوبی را از مصوبات فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی برای ورزشکاران و مربیان مخابره کنیم.
- سپاسگزارم انشالله در خدمت شما هستیم.
لازم به ذکر است که علی غفاری مسئولیت سبکهای رینگی فدراسیون ورزشهای رزمی ایران و ریاست سبک کیک بوکسینگ WKA ایران و قهرمانی مسابقات کیک بوکسینگ جهان را در کارنامه خود دارد.
نظر شما